قربانیان سیل در افغانستان به ۴۰۰ نفر رسید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تلفات حمله به گردشگران خارجی در بامیان به شش تن افزایش یافت هشدارها درباره خطر فروریختن منار جام در ولایت غور افغانستان پس از وقوع سیل هشدار درباره وقوع سیل در ۱۶ ولایت افغانستان سخنگوی وزارت خارجه اقدام تروریستی بامیان را محکوم کرد افغانستان ششمین کشور آسیب‌پذیر جهان در برابر تغییرات اقلیمی سد سلما در هرات پر شد | هشدار درباره وقوع سیل در هرات سیل در ولایت غور افغانستان جان ۵۰ نفر را گرفت + فیلم و عکس غربت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران در حمله افراد مسلح ناشناس ۴ گردشگر خارجی در بامیان کشته شدند هشدار کاظمی قمی به اروپا | تداوم بحران در افغانستان گریبانگیر شما خواهد شد ویدئو | سیل در بغلان افغانستان به روایت تصویر هلال احمر از ارسال اقلام امدادی به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد آغاز موج جدید بارندگی و احتمال وقوع سیلاب در افغانستان از جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بار تغییرات اقلیمی بر دوش مردم غریب افغانستان هلال‌احمر افغانستان از ایران برای کمک به سیل‌زدگان بغلان درخواست کمک کرد ۵ ناشر افغانستانی در نمایشگاه سی‌وششم کتاب تهران رئیس کل موزه ملی ایران: ما باید میراث افغانستان را به درستی به جهان معرفی کنیم به بهانه برگزاری نمایشگاه کتاب تهران | با چهار رمان معروف با موضوع افغانستان آشنا شوید احتمال بارندگی شدید در ۲۲ ولایت افغانستان در روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

برنامه جهانی غذا: بیش از ۳ میلیون کودک در افغانستان سوءتغذیه حاد دارند

  • کد خبر: ۱۹۵۷۶۶
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
برنامه جهانی غذا: بیش از ۳ میلیون کودک در افغانستان سوءتغذیه حاد دارند
براساس گزارش جدید برنامه جهانی غذای سازمان ملل بیش از ۱۵ میلیون نفر در افغانستان در شرایط ناامنی غذایی شدید قرار دارند و بیش از سه میلیون کودک زیر پنج سال نیز از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد در گزارش جدید خود که به مناسبت روزجهانی کودک در روز دوشنبه ۲۹ آبان منتشر کرده، اعلام کرد که چهار میلیون نفر در افغانستان از جمله ۳.۲ میلیون کودک زیر پنج سال سوءتغذیه حاد دارند.

در گزارش این سازمان آمده است که بین ماه مه تا اکتبر، ۱۵.۳ میلیون نفر در افغانستان در شرایط ناامنی غذایی شدید قرار داشتند که حدود ۲.۸ میلیون نفرشان در مرحله ناامنی اضطراری غذایی بوده‌اند. بیشتر آنان نان‌آور خانواده بودند، از کار منع کردند. مردانی هم که قبلا در ادارات دولتی و نهاد‌های خارجی کار می‌کردند، اکنون شغلشان را از دست داده‌اند.

در گزارش برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد آمده است که ۲۹.۲ میلیون نفرــ دو سوم جمعیت افغانستان‌ــ در سال ۲۰۲۳ به کمک‌های بشردوستانه چندبعدی نیاز دارند.

در دو سال گذشته، هم‌زمان با تسلط طالبان بر افغانستان و کاهش کمک‌های خارجی به آن کشور، سطح فقر و بیکاری به اوج رسید و هر روز به شمار جمعیت بدون پشتوانه غذایی افزوده می‌شود. بیکاری یکی از دلایل اصلی افزایش سطح فقر در افغانستان است.

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد گفت که این سازمان در ماه اکتبر با کمک‌های غذایی و نقدی اضطراری، حمایت‌های تغذیه‌ای، وعده‌های غذایی مدارس و فعالیت‌های معیشتی به ۴.۴ میلیون نفر در افغانستان کمک رسانده است.

به گفته سازمان‌های امدادی سازمان ملل متحد، در کنار افزایش سطح بیکاری و فقر، زمین‌لرزه‌های اخیر در غرب افغانستان و بازگشت هزاران مهاجر افغان از کشور‌هایی مانند پاکستان، ایران و ترکیه وضعیت انسانی در افغانستان را بیشتر از هر زمانی وخیم کرده است.

در گزارش این سازمان آمده است: «تقریبا تمام آن‌هایی که به افغانستان بازگشته‌اند (۹۸ درصد) آسیب‌پذیر تلقی می‌شوند و در بدو ورود به کمک فوری نیاز دارند.»

براساس این گزارش، برنامه جهانی غذا به ۱۲۹ هزار نفر از آسیب‌دیدگان زلزله‌های استان هرات در غرب افغانستان کمک کرده است. این کمک‌ها شامل: توزیع غذای تقویتی بین ۱۰۳ هزار نفر و توزیع بیسکویت‌های غنی‌شده و مغذی بین ۲۶ هزار و ۲۰۰ نفر بوده است.

زلزله هرات و اخراج گروهی مهاجران افغان از پاکستان و برخی کشور‌های دیگر از جمله ایران و ترکیه در حالی صورت می‌گیرد که برنامه جهانی غذا در سال جاری به دلیل کمبود بودجه شدید، مجبور شد کمک به ۱۰ میلیون نفر را قطع کند.

در چنین وضعیت بحرانی در افغانستان نیاز‌ها به کمک‌های بشردوستانه هر روز افزایش می‌یابد. با این حال فعالیت نهاد‌های امدادی در افغانستان به دلیل تحریم‌های بین‌المللی طالبان محدود است و بیشتر این نهاد‌ها کمک‌هایشان را به حداقل رسانده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->